Stine Larsen

Behandling og træning i øjenhøjde Alle mennesker er forskellige. Som behandler er jeg derfor nysgerrig og nærværende og tager udgangspunkt i dig og dine behov. Jeg er bevidst om, at det kan være en udfordrende proces, men sammen kan vi finde den rette vej.

Det mentale aspekt og adfærdsændringen i denne proces er et betydeligt område, som jeg interesserer mig meget for og tillægger stor vægt i mit arbejde. Når du kommer til mig, er min fornemmeste opgave, at vi finder frem til en plan, som både giver mening og er realistisk for dig.

De sidste to år har jeg arbejdet som fysioterapeut og personlig træner, og jeg beskæftiger mig dagligt med inspirerende mennesker, der har behov for en hjælpende hånd. I min behandling forener jeg manuel terapi med træningsterapi. Hvad enten du har brug for hjælp til behandling af skader, smerter, genoptræning, vægttab, styrke eller graviditets/efterfødselstræning, står jeg klar til at hjælpe dig.

Jeg brænder for mit fag og videreuddanner mig løbende for at kunne tilbyde den bedste hjælp. Mine seneste fokusområder omhandler træning herunder gentoptræning og træning i forbindelse med graviditet og efterfødsel. Derudover har jeg netop afsluttet forløbet ”Den motiverende samtale” og er i færd med at uddanne mig til vanecoach.

Priser: 

Fysioterapi - 60 min.: 500,- kr.
Fysioterapi opfølgning - 30 min.: 350,- kr.

Fysioterapeutisk massage – 45 min.: 450,- kr.

Personlig træning – 60 min.: 500,- kr.
- 10 klip: 4.500,- kr.
- 20 klip: 8775,- kr.
Studerende samt medlemmer af The Rehab tilbydes 10% rabat.
Afbud
Afbud skal ske senest 12 timer før behandlingen.
Ved udeblivelse eller for sent afbud opkræves fuld betaling.

Kontakt
E-mail: stine@therehab.dk
Tlf: 23 11 24 22

Jeg er i The Rehab alle ugens hverdage undtagen onsdag.