Maria Brandt

Underviser: 

2015 blev året hvor jeg blev Yin yoga lærer. Jeg har siden 2012 dyrket yoga intensivt, mest Hatha og Yin og en smule Kundalini. Da jeg blev præsenteret for Victor Chng’s Yin yoga var jeg solgt. Solgt over, at jeg efter én gang på måtten kunne mærke en stor forandring/forløsning i min krop, som jeg ikke havde mærket på samme måde efter flere år, med de andre former for yoga.

Grunden til jeg startede med at dyrke yoga var, at jeg fik konstateret brystkræft. Da jeg fik diagnosen fik jeg selvfølgelig et kæmpe chok, men jeg indså hurtigt at JEG blev nødt at tage ansvar for at jeg blev sund og rask. Jeg tog mit liv op til revurdering og kom frem til, at selv om jeg troede jeg levede sundt, var jeg i grunden i stor ubalance, både fysisk og psykisk. Jeg startede en forvandling af mig selv. Jeg ændrede bla. mine kostvaner, begyndte at dyrke mere motion, og fandt yogaen og meditationen.

Jeg har i denne proces lært så mange ting. Jeg har fundet ud af hvad balance handler om for mig, både fysisk og psykisk. Yin yoga giver mig den balance, jeg mærker den i kroppen og sindet, som en lethed. Den løfter min krop og mit sind ud af de tunge skyer der kan hænge over mig. Det er en livslang proces jeg er gået i gang med, men det har ændret mig til at blive et bedre menneske, jeg er venligere over for mig selv og andre. Og netop den følelse giver mig overskud og mod til at fortsætte min rejse. Min rejse fra mit gamle liv til mit nye. Jeg har sagt farvel til et job som soc
ialpædagog, som jeg var glad for, men som bare var et arbejde. Nu har jeg sagt velkommen til et liv hvor jeg arbejder med min hobby som yogalærer og healer.

For mig er Yin yoga balance. Jeg glæder mig til at vise dig Yin yoga, så du kan finde din egen balance og indre ro i din rejse.
Mine uddannelser indtil nu indeholder 50 HR Yin yoga teachers training hos Victor Chng samt videreuddannelser følger det kommende år. Jeg har Mestergraden i Reikihealing. Når jeg healer arbejder jeg via chakra systemet for at skabe balance i kroppen.