Vilkår og Betingelser

Vilkår og Betingelser

Oplysninger offentliggjort på denne hjemmeside er fastsat til brug for sine besøgende, og du er opmærksom på, at selv om der er sørget for at sikre teknisk og faktuel nøjagtighed, kan der opstå nogle fejl. Ingen garanti gives af nøjagtigheden eller fuldstændigheden af ​​oplysninger på disse sider. Vær opmærksom på, at THE REHAB kan ændre oplysningerne på sit websted fra tid til anden. THE REHAB har intet ansvar som følge af brug af enhver part af oplysningerne på denne webside. THE REHAB garanterer ikke oplysningerne på denne hjemmeside på nogen måde og især ingen garanti gives, at webstedet eller dets indhold eller hypertekst links er virusfri eller uforurenet. Du rådes til at lave dine egne virus checks og gennemføre dine egne forholdsregler i denne henseende. THE REHAB udelukker ethvert ansvar for forurening eller skade forårsaget af en virus eller elektronisk overførsel. 

Privatliv og sikkerhedspolitik

Forpligtelse til datasikkerhed
Dine personlige oplysninger opbevares sikkert. Kun autoriserede medarbejdere, agenter og kontrahenter (som har accepteret at holde oplysninger sikkert og fortroligt) har adgang til disse oplysninger. Alle e-mails og nyhedsbreve fra vores hjemmesider giver dig mulighed for at fravælge yderligere forsendelser.

THE REHAB vil selvfølgelig aldrig sælge, udleje, bytte eller på anden måde dele dine personlige oplysninger med nogen anden person, virksomhed eller organisation.