Ulrik Willén

Du besidder nøglen til dit eget behandlingsforløb

Alle mennesker har individuelle behov. Det har du også, og det er enormt vigtigt for mig, at du er i centrum. Jeg finder stor glæde i at opnå positive resultater i samspil med andre mennesker, og mit fokus vil derfor, sammen med dig, være at finde den løsning, som passer bedst til dig og din hverdag.

Mit udgangspunkt er at arbejde mig frem efter en række hypoteser, som jeg gennemgår én for én. Det er vigtigt, at vi får lagt den rigtige plan, der passer til dit niveau, men også udfordrer dig tilstrækkeligt. Målet er at forbedre dit fysiske velvære.

Som uddannet fysioterapeut med en stærk træningsbaggrund strækker min passion sig både over manuel behandling og træning såvel som genoptræning som elementer i behandlingsformen. Vi tilrettelægger dit forløb i fællesskab efter dine behov, og møder vi en udfordring undervejs, er huset fuld af dygtige og støttende behandlere, som kan hjælpe os videre i din behandling.

Min interesse for faget blev i sin tid vækket gennem svømning. Jeg har en baggrund i elitesvømning, først selv som udøver og sidenhen som træner. I den kapacitet er jeg tilknyttet som træner på nationalt og internationelt niveau i Gladsaxe Svømmeklub, hvor jeg varetager den træning, der foregår på land samtidig med, at jeg står på kanten ved svømning.

Priser: 

Første konsultation – ca. 60 min.: 500,- kr.
Normal behandling – ca. 45 min.: 500,- kr.

Fysioterapeutisk massage – ca. 45 min.: 500,- kr.

Personlig træning – ca. 60 min.: 500,- kr.

Afbud
Afbud skal ske senest 24 timer før behandlingen.
Ved udeblivelse eller for sent afbud opkræves fuld betaling.

Kontakt
E-mail: ulrik@therehab.dk
Tlf: 20 10 42 80