Genetisk Test

DNA-DIET:

DNA-Diet er for dig som har problemer med at komme ned i vægt på trods af sund kost og livsstil. DNA-Diet giver et unikt indblik i, hvor effektivt din krop omsætter fedt, kulhydrat og protein og vigtigst, hvor der skal sættes ind for at opnå langvarige resultater. Derudover testes der for gener i forhold til søvnrytme, inflammation, samt i hvilket omfang du bør motionere for at opnå det ønskede vægttab eller en sundere livsstil. DNA-Diet er derfor for dig, som allerede lever sundt, men ønsker et dybere indblik i din krop og hvordan kosten kan påvirke dig.

Pris: 2050 kr. for testen + konsultation og gennemgang, samt rådgivning ift. tiltag af ca. 1 times varighed.

DNA-SPORT:

DNA-SPORT er for dig som ønsker at kende dit udholdenhedspotentiale og eksplosionspotentiale med hensyn til sport. Derudover din risiko for skader ved bestemte typer af bevægelse, samt hvor effektivt du restituerer og hvordan du kan minimere skader i bevægeapparatet. Ydermere undersøges hvilke typer af skader du er disponeret for, samt hvordan du ved kost, kosttilskud, træning, restitution m.m. kan forebygge disse. DNA-SPORT er derfor et unikt værktøj for eliteudøveren eller den seriøse motionist.

Pris: 2050 kr. for testen + konsultation og gennemgang, samt rådgivning ift. tiltag af ca. 1 times varighed.

DNA-HEALTH:

DNA-HEALTH er for dig som vil have et indblik i, hvilke områder du kan sætte ind mht. kost, motion, søvn, kosttilskud, mentaltræning m.m. for at minimere din risiko for sygdom. Testen måler på gener der viser risikoområder for sygdom og hvor du sandsynligvis ikke har udfordringer i forhold til helbredet. DNA-HEALTH giver derfor et helt unikt værktøj til at forebygge sygdom eller være en brik i rejsen fra syg til rask. DNA-HEALTH fortæller dig om: kolesterol-metabolisme, afgiftningsprocessor, B-vitamin/methylering, inflammation, insulinresistens, knoglesundhed, jernmetabolisme m.m.

Pris: 2550 kr. for testen + konsultation og gennemgang, samt rådgivning ift. tiltag af ca. 1 times varighed.

DNA-ØSTROGEN:

DNA-ØSTROGEN tester for 10 genvariationer ift. østrogen og afgiftningssystem. Testen kan være relevant for dig med hormonelle udfordringer. Ved at kende de gener som involverer østrogen i forskellige biokemiske processer, kan kosten og livsstilsændringerne tilpasses mere præcist. Testen kan derfor være en vigtig brik, hvis dine hormoner ikke helt vil samarbejde med dig.

Pris: 2050 kr. for testen + konsultation og gennemgang, samt rådgivning ift. tiltag af ca. 1 times varighed.

RABAT: Bestilling af samtlige tests: 3300+1100 = 4400 kr. som inkluderer tests samt efterfølgende gennemgang og rådgivning af ca. 2 timers varighed. Bestilling af test på Tlf.: 22 49 49 27 eller på mail: emil@therehab.dk. Du kan ligeledes kontakte mig, hvis du er i tvivl om, hvorvidt gentest er noget for dig.

OBS! Det kan være nødvendigt med en indledende konsultation for at vurdere, hvorvidt en gentest er hensigtsmæssig eller om andre tiltag er mere relevante.