Martin Mensah Larsen

Når først vi har fundet dine reelle problemer, kan din behandling blive bedre og mere holdbar

Det allervigtigste for mig er, at vi kan løse din udfordring i et godt samarbejde, og jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe dig til et bedre velvære. Du kender din krop, og vi løser det i fælleskab.

Mit udgangspunkt er en samlet sundhedsvurdering med et osteopatisk mindset. Derfor vil du nok opleve, at undersøgelsen og behandlingen er anderledes end, hvad du har prøvet før. Det betyder, at du kan hjælpes, hvor du tidligere er forsøgt behandlet uden succes.

Som uddannet osteopat og autoriseret fysioterapeut stimulerer jeg kroppen gennem manuel behandling for at aktivere kroppens selvhelende effekt, så du kan generobre din funktionsdygtighed. Jeg behandler med hænderne og har en grundviden og indsigt i det hele menneske samt generel viden om sundhed. Hvis jeg erfarer, at din behandling kræver kompetencer, som ligger udenfor mine evner, vil jeg vejlede og hjælpe dig videre til andre i Team Rehab.

Allerede på skolebænken vidste jeg, at jeg ville være fysioterapeut og senere osteopat. Jeg har tidligere spillet meget håndbold, hvor interessen for kroppen blev grundlagt.

Priser: 

Første konsultation - 45 min. 800,- kr.
Normal behandling - 45 min. 800,- kr.
Personlig træning/genoptræning - 60 min.: 800,- kr.

Afbud skal ske senest 24 timer før behandlingen.
Afbud på selve dagen kræver telefonisk opkald på tlf. 42 74 06 01.
Ved udeblivelse opkræves fuld betaling.

Kontakt
E-mail: martin@therehab.dk
Tlf: 42 74 06 01