Peter Dan Willén

Min drøm har været at skabe The Rehab som en klub. Et dejligt sted hvor du kan være dig selv

I 2013 fik jeg muligheden for at skabe The Rehab, og dermed udleve en gammel drøm om at udvikle et unikt træningscenter.

Mit mål er at kunne hjælpe dem, der spørger, så hurtigt, effektivt og smertefrit som muligt - gerne i tæt samarbejde med andre trænere og behandlere, men først og fremmest i tæt samarbejde med den, der bliver behandlet eller rådgivet.

Mit ønske har altid været og er stadig at skabe motivation således, at folk kommer her, fordi det er et fedt sted at være. Hvor du bliver udfordret, og føler dig godt tilpas og tryg, uanset om du er veltrænet eller kommer med en skade. Vi løfter alle.

Det er desuden en stor drivkraft for mig, når vi møder folk med et problem, at vi arbejder sammen. Alle kolleger taler sammen på tværs, så vi finder frem til den bedste træning og behandling til dig. Sådan vil du opleve fælleskabet i The Rehab, hvor det enkelte menneske har stor betydning.

Jeg er personlig coach for skateren Rune Glifberg, som er indehaver af 12 medaljer fra X Games. Siden 2018 har jeg været træner for det danske skater-landshold. Sideløbende tager jeg mig af tre professionelle boksere.

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2004 og osteopat i 2015.

Priser: 

Første konsultation – 45 min.: 800,- kr. Efterfølgende konsultation – 45 min.: 800,- kr. Studerende og medlemmer af The Rehab – 45 min, 10% rabat: 720,- kr.

Afbud skal ske senest 24 timer før behandlingen.
Ved udeblivelse eller for sent afbud opkræves 50 % af behandlingens pris.

E-mail: peter@therehab.dk Tlf: 51 90 01 96