Osteopati

Osteopati er effektfuldt til at skabe hele mennesker i en sund krop

For mange af The Rehabs fysioterapeuter har det været en naturlig forlængelse af deres uddannelse - også at tage efteruddannelsen til osteopat. Hermed har de fået endnu flere redskaber til at kunne behandle din krop som en helhed og finde frem til de dybereliggende årsager, som er skyld i de gener du måtte have. Ofte findes årsagen til symptomerne nemlig ikke det sted, hvor de opleves, og det kræver stor erfaring og viden at finde frem til kilden.

Eksempler på smerter og skader, som en osteopat kan hjælpe med, er blandt andet piskesmæld og andre gener efter ulykker, hovedpine dvs. migræne, spændingshovedpine, svimmelhed og lign. Nakkesmerter, akut eller kronisk, smerter eller stivhed i ryg, skuldre, hofter, knæ og lign.
Læs mere her: (link)

Vores osteopater ved, hvordan alle de forskellige dele af din krop hænger sammen og påvirker hinanden. Lige fra knogler og led til bindevæv, muskler og organer. En optimalt fungerende og sund krop kræver, at ingen dele af din krop er begrænset i sin funktion.

Med hænderne som redskab finder osteopaten årsagen til dit problem og får det behandlet, så din fysiske balance genoprettes, og din krops selvhelende mekanisme frigøres.