Videre til hovedindholdet

PHYSIOGA RETREAT THAILAND

Tag med PHYSIOGA OG THE REHAB til Ko Phra Thong – en lille perle i det Thailandske øhav.

Vi bor på Baba Eco Lodge i træhytter langs stranden omgivet af jungle og palmer på en af Thailands mindst besøgte øer. Du vil møde aber og næsehornsfugle på din vej mellem husene, og kigger du ned finder du de smukkeste konkylier.

Vi starter dagen med 2 timers physioga træning i yoga shala’en med udsigt over stranden.
Herfra er du fri til at spise morgenmad og gå på opdagelse, få massage, svømme, læse, ro ud til en af koralrevene i kajak eller hvad du nu har lyst til – alene eller i flok.
Sidst på eftermiddagen mødes vi igen til en rolig klasse med rum til åndedræt og meditation inden vi går til aftensmaden.

PRIS
20.000 pr. person i garden view dobbelt
+ 2.200 for eget hus
+ 2.200 for seafront

Prisen inkluderer:
Fly med Thai el Qatar Airways (afrejse 24. jan. Hjemkomst 3. feb)
- Transport til/fra Baba (minibus og longtail båd)
- 8 nt på Baba med fuldpension
-undervisning i yoga shalaen morgen og eftermiddag

TILMELDING VIA MAIL til medde@physioga.com

BÆREDYGTIG BOLIG
Baba Eco lodge bestræber sig på at skabe rammerne om bæredygtig turisme. Hytterne er alle bygget på høje pæle med masser af luftgennemtræk. Derfor er aircon ikke nødvendigt. Brisen fra Andamanerhavet og den naturlige afkøling gør rigeligt sammen med loftviften, og det er faktisk langt mere behageligt end klassisk aircondition. Her er heller ingen pool, men med 12 km strand på den ene side og en lavbundet bugt på den anden, er der rigelig mulighed for både at svømme i bølgerne eller prøve kræfter med hotellets kajakker, SUP og snorkel udstyr.

MAD & DRIKKE
Vi har fuld forplejning i restauranten, hvor kokken dagligt noterer menuen baseret på de lokale fiskeres fangst og hvad der var mest indbydende på markedet. Produkter dyrkes og handles lokalt og hotellet har et tæt samarbejde med lokalsamfundet, for at sikre fair løn og arbejdsvilkår til leverandørerne.
Der er bygget eget vandtårn med lokal arbejdskraft, så der er hverken behov for plastikflasker eller dyre dråber fra Perrier. Vi er på retreat – ikke på kurophold, og der er naturligvis mulighed for at købe både øl, vin og smukke blå drinks farvet af blomsterne i kokkens have.
Du kan læse mere om Baba Eco lodge, se film og fotos og undersøge hvordan hotellet arbejder sammen med lokalsamfundet om fx strandrensninsprojekter på https://babaecolodge.com/

Rejsen arrangeres i samarbejde med Wetravel, som står klar til at svare på spørgsmål eller tage hånd om særlige behov som fx ekstra dage på rejsen ol. 

For spørgsmål vedr. programmet og rejsens indhold kontakt medde@physioga.com

HVOR

Baba Eco Lodge
Ko Phra Thong
Thailand

HVORNÅR

24. januar - 3. februar 2023

HVAD KOSTER DET

kr. 20.000,- pr. person i garden view dobbelt
+ kr. 2.200,- for eget hus
+ kr. 2.200,- for seafront

Pris inkluderer:
Fly med Thai el. Qatar Airways
Transport til/fra Baba (minibus og longtail båd)
8 nætter på Baba med fuldpension
Undervisning i yoga shalaen morgen og eftermiddag

Book din tid i dag

Vores dygtige behandlere står klar til at tage imod dig