Videre til hovedindholdet

Muscle-up og håndstand forløb

Er du interesseret i at lære muscle-up? Eller lære at stå på hænder? Vil du gerne lære at bruge og mestre din egen kropsvægt til træning? Så er dette forløb perfekt til dig.

Forløbet vil indeholde en stor variation af styrketræning, tekniktræning, mobilitet, samt generel kropsforståelse.

Alle øvelser bliver skaleret så man kan være med uanset niveau og alle får de optimale basale byggeklodser, at arbejde med. Herigennem vil man lære, både hvordan man laver basis øvelser optimalt, fx armbøjninger, pull-ups osv, men også de mange varianter af øvelserne der findes, så træningen kan forblive udfordrende og varieret.

Det vil være et 8 ugers forløb bygget op med træning én gang om ugen af 1,5 times varighed. På den måde, er der god tid til at nå det hele.

Forløbet er tænkt sådan at du selv supplere ved at træne nogle af de andre dage på ugen, med fokus på de ting du har lært på holdet. Målet med forløbet er ikke bare at lære to fantastiske øvelser og tilføje dem til dit repertoire men at du får en forståelse for hvordan du opbygger en træning og arbejder hen imod et mål så du kan bruge dette til fremtidig træning også.

Det er altså ikke et krav, at man lærer disse øvelser på de 8 uger forløbet varer.

Du får alle byggestenene til at nå målet selv, hvis det tager dig længere tid. Det betyder også, at der ikke er et krav til, hvad man skal kunne for at kunne deltage på holdet. Det er altså IKKE et krav, at kunne lave en pull-up eller andet!

ALLE er mere end velkomne!

UNDERVISER

Iggy

TID

Onsdag 18:30 - 20:00

Start: 11/1

PRIS

Kr. 1.200,-

Book din tid i dag

Vores dygtige behandlere står klar til at tage imod dig