Videre til hovedindholdet

Vanecoaching

Er du er træt af mislykkede slankekure, yoyo-vægt og quick-fixes, der ikke holder i længden kan Vanecoaching være vejen frem. VaneCoaching er nemlig et oplagt redskab til dig, der gerne vil have en varig og holdbar løsning på dine udfordringer med bevægelse, kost og krop.

I VaneCoaching bliver du ikke fortalt, hvad du skal gøre. Der er ingen standard kostplan, ”one size fits all” træningsprogrammer eller vægttabsskema. I dialog med mig og med udgangspunkt i dit liv, dine muligheder, ønsker og værdier finder vi frem til de tiltag, som fungerer for dig - både nu og her, men også på lang sigt.

Du mangler sansynligvis ikke viden - du mangler derimod at forstå, hvordan du omsætter den viden til konkrete handlinger. Jeg stiller dig spørgsmål, der får dig til at reflektere over din egen adfærd og din egen situation.

Det her er en måde, hvor vi en gang for alle, kan få gjort op med dine restriktive regler, rigide slankekure og uholdbare træningsplaner. Jeg hjælper dig med at få øje på dine blinde vinkler, og forstå hvorfor dårlig samvittighed, skyldfølelse negative tanker ikke er vejen til sundhed og livskvalitet. Det behøver ikke at være sådan og det er lige præcis der vanecoaching kommer til sin ret.

VaneCoaching kan omhandle træningsvaner, madvaner og hverdagsvaner - både for dig alene men også for jer som familie).
Jeg arbejder også med forstyrret spisning, under- og overspisning, kropsbillede, kropsskam og lignende problematikker.

Skriv til stine@therehab.dk for at høre nærmere om, hvordan vanecoaching kan hjælpe dig.

Book din tid i dag

Vores dygtige behandlere står klar til at tage imod dig