Videre til hovedindholdet

Om os

The Rehab er et hus, hvor behandling og bevægelse går hånd i hånd. Vi tror på, at sundhed og velvære er en følelse i både krop og sind, og vores team af dygtige og passionerede behandlere og trænere er klar til at hjælpe dig tage det næste skridt.

 

Uanset om din udfordring er en akut skade, en overbelastning gennem længere tid, stress, smerter eller du bare ikke rigtig trives, guider vi dig til det rette behandlings- og/eller træningstilbud. Vi følger dig og tilbyder personlig rådgivning og vejledning ift. livsstilsændringer eller de mål, du har sat dig.

The Rehab er også for dig, der har lyst til at træne i fælleskab med andre. CLUB REHAB er et levende og velfungerende community, hvor legesyge og bevægeglæde er kerneværdier; uanset om du løfter tungt, springer højt eller er dybt koncentreret om balance og koordination. Vores holdplan sørger for, at du altid er dækket ind lige fra dynamisk højintensitet på Daily kondi og boksning til afspænding og ro i krop og sind med Yin Yoga.

 

Vi nørder med kvaliteten i alt fra styrke og kernetræning til den enestående funktionelle yoga, vi kalder physioga bowspring, og du bliver mødt af fysioterapeuter, der brænder for at guide, motivere og inspirere dig, uanset om du er på hold, på skræddersyede forløb eller til individuel træning.

 

Hvis du er interesseret i at blive medlem, så klik her for at læse vores medlemsbetingelser

Vi samarbejder på tværs og tilbyder følgende behandlingsformer

 

 

  • REHAB Focus hold

         (Holdtræning uafhængigt af dit medlemskab) 

 

Book din tid i dag

Vores dygtige behandlere står klar til at tage imod dig