Videre til hovedindholdet

CLUB REHAB

CLUB REHAB-træning er kvalitets træning til din hverdag, og som medlem af The Rehab har du frit valg mellem en lang række hold dagligt.

Træningen foregår på små hold og varetages af fysioterapeuter, der brænder for at formidle god teknik og bevægeglæde, der motiverer dig, så du får mest muligt ud af din træning. Du bliver superviseret og får feedback undervejs, så du mærker forandringerne i din krop og undgår skader.

 

Vi udnytter de sociale elementer ved holdtræning og bestræber os på at skabe en uformel og legende stemning, hvor alle kan føle sig velkommen.

Vi tror på, at sundhed er en følelse, der smitter af på alle andre facetter af dit liv, og Daily Rehab fungerer som din daglige trænings-multivitamin, der styrker både krop og sind.

CLUB REHAB træning kræver medlemsskab og tilmelding via booking-systemet.

Bemærk: Udebliver du til holdtræning koster det et gebyr på kr. 50,-. Afmelding til holdtræning kan ske indtil 3 timer før holdstart.

REHAB FOCUS

Rehab Focus er en række målrettede træningsforløb, som giver mulighed for at fordybe dig i en særligt type træning eller teknisk diciplin. Her er der ganske få deltagere og undervisningen vil have en udvikling fra start til slut, som skræddersys til dig og dine holdkammerater. Du er naturligvis altid velkommen til at fortsætte på flere forløb i forlængelse af hinanden.

 

Deltagelse på Rehab Focus hold er ikke afhængigt af Rehab medlemsskab, men kan være et fantastisk supplement til CLUB REHAB fx i forbindelse med graviditet og efterfødsel, fordi du har lyst til at dygtiggøre dig i klassiske styrkedicipliner som dødløft og squat eller for at starte løbesæsonen uden skader.

Udbudet af Focus hold er dynamisk, og du kan holde dig opdateret ved at tilmelde dig Nyhedsbrevet eller via vores sociale medier. Er der et hold du savner til dig og din træningsmakker, så kontakt os.

Book din tid i dag

Vores dygtige behandlere står klar til at tage imod dig