Videre til hovedindholdet

Aerial Yoga Forløb

I dette forløb tager vi os god tid til at blive fortrolige med slyngen, opbygge den fornødne styrke og have det sjovt med slyngen. Vi arbejder med at have tillid, have hovedet nedad, med de mange greb, med at forstå slyngens bevægelser og lære at styre den. Holdet afsluttes altid med afslappende restorative aerial stillinger og en dyb afspænding.
Aerial Yoga er ikke velegnet hvis du er gravid.
Sisse Siegumfeldt har været yogalærer i 20 år, men stødte først på Aerial Yogaen for 10 år siden. Hun underviser grundigt og i øjenhøjde, med humor og varme.

Aerial Yoga - Intro til styrke, stræk og leg
Måske har du hørt om Aerial Yoga, Slynge Yoga eller Flying Yoga - måske ikke. Men nu har du chancen for at se, opleve og udforske det fantastiske alternativ til yoga på en måtte som vi ellers kender det. 
 
Hvem kan være med?
Slyngen justeres så den både passer til din højde og dit mod. Slyngerne hænger som udgangspunkt lidt lavere end i din hoftehøjde. Om du er garvet yoga-gænger eller nysgerrig førstegangsbesøgende er du hjertelig velkommen - og garanteret en udfordring som tilpasses dit niveau. 
 
Hvad er Aerial Yoga?
Yoga slyngerne fungerer som en stærk og støttende hængekøje. Vi bruger slyngerne til at støtte vores balance i de klassiske yogastillinger, til at klatre og lege i - og til afslutningsvis at tage en liggende, svævende og vægtløs afspænding i. 
Aerial yoga foregår delvis i en særlig slynge der hænger ca. 1 m. over gulvet. I løbet af en træning vil de fleste opleve slyngen som værende både til hjælp, til frustration, til latter, til udmattelse, til afspænding - og som værende absolut vanedannende.

 
Hvad kan træningen?
Slyngen er både et træningsredskab, men bruges også terapeutisk, f.eks. i forbindelse med genoptræning, hvor fuld vægtbæring ikke er mulig. Slyngens evne til at støtte lednært og samtidig være fleksibel, kan hjælpe os dybere ind i stræk, der under normale omstændigheder kan være begrænset. Ligeledes skaber slyngens evne til både at yde et fikspunkt og et mobilt punkt, mulighed for at vi kan udforske mobilitet i en kontekst hvor vi selv kan justere vægtbæringen - men meget mere om det når du selv prøver det af!
 

HVOR

The Rehab

Staldgade 22

København V

HVORNÅR

Tid:
Kl. 16.30-17.45
Datoer: 
26. april - 2024
03. maj - 2024
17. maj - 2024
24. maj - 2024
07. juni - 2024

HVAD KOSTER DET

Forløb 750,- kr

Book din tid i dag

Vores dygtige behandlere står klar til at tage imod dig