Videre til hovedindholdet

Aerial Yoga Workshop

Aerial Yoga - Intro til styrke, stræk og leg

Måske har du hørt om Aerial Yoga, Slynge Yoga eller Flying Yoga - måske ikke. Men nu har du chancen for at se, opleve og udforske det fantastiske alternativ til yoga på en måtte som vi ellers kender det. 
Hvem kan være med?
Alle. 
Slyngen justeres så den både passer til din højde og dit mod. Slyngerne hænger som udgangspunkt lidt lavere end i din hoftehøjde. Om du er garvet yoga-gænger eller nysgerrig førstegangsbesøgende er du hjertelig velkommen - og garanteret en udfordring som tilpasses dit niveau. 
Hvad er Aerial Yoga?
Yoga slyngerne fungerer som en stærk og støttende hængekøje. Vi bruger slyngerne til at støtte vores balance i de klassiske yogastillinger, til at klatre og lege i - og til afslutningsvis at tage en liggende, svævende og vægtløs afspænding i. 
I løbet af en træning vil de fleste opleve slyngen som værende både til hjælp, til frustration, til latter, til udmattelse, til afspænding - og som værende absolut vanedannende.
Hvad kan træningen?
Slyngen er både et træningsredskab, men bruges også terapeutisk, f.eks. i forbindelse med genoptræning, hvor fuld vægtbæring ikke er mulig. Slyngens evne til at støtte lednært og samtidig være fleksibel, kan hjælpe os dybere ind i stræk, der under normale omstændigheder kan være begrænset. Ligeledes skaber slyngens evne til både at yde et fikspunkt og et mobilt punkt, mulighed for at vi kan udforske mobilitet i en kontekst hvor vi selv kan justere vægtbæringen - men meget mere om det når du selv prøver det af!
På workshoppen vil du:
- få en introduktion til slyngen og træningsformen. Vi træner 1,5 time pr. gang
- blive guidet gennem grundteknikken og få individuel inspiration til at bygge videre på det du lærer
- træne en sekvens bestående af styrke, leg, flow og afspænding
- møde andre nysgerrige, bevægelses entusiaster 
*Kom i tøj, der tillader bevægelse.
*Min 4 pr hold for at holdet kører.

HVOR

The Rehab

Staldgade 22

København V

HVORNÅR

Datoer: 
Ons 21. feb 19.00 - 20.30
Fre 23 feb. 12.00 - 13.30
Lør 24 feb. 15.30 - 17.00
Søn 25. feb. 13.30 - 15.00
Søn 25 feb. 16.00 - 17.30

HVAD KOSTER DET

Pris 300,-

Book din tid i dag

Vores dygtige behandlere står klar til at tage imod dig