Videre til hovedindholdet

EFTERÅRSRETREAT PÅ BORNHOLM

17.-19. november 2023

 

Tag med til Bornholm i november og oplev øen klædt i det bløde lys og de smukkeste efterårsfarver.

Fra fredag d. 17. til søndag d. 19. november får du mulighed for at fordybe dig i PHYSIOGA Bowspring, vandre i det unikke bornholmske landskab, hvile ved brændeovnen, pleje krop og sind, spise dejlig nærende mad og bare gøre, lige det du trænger til.

November har et dårligt ry, og for mange er det en måned klemt mellem sommerens vildskab og julens højstemthed. En tid, der holdes ud, snarere end holdes af.

Det sene efterår er imidlertid det tidspunkt alle levende væsner forbereder sig til vinterens stilhed. Vi tager det bedste af sensommerens overflod til os og gemmer det mest nærende til tiden, der kommer. Ved hjælp af PHYSIOGA bowspring, guidede meditationer og åndedrætsteknikker, vandreture i landskabet og skøn mad vil vi samle et sanseligt vinterforråd, som gør det lettere at gå mørket i møde. Dagene rummer både dynamiske Bowspring klasser, som generer kraft og energi og roligere restorative sessions, der kredser om afspænding og åndedræt.

Det kræver ikke forudgående kendskab til yoga eller bowspring at deltage, men du er velkommen til at deltage i en prøvetime i København eller på Bornholm inden retreatet.

PRIS OG PRAKTIK 

kr. 3150,- (2-3 personers værelse)

kr. 3750,- (enkeltværelse)

Vi bor på Ypnahøj, der ligger på Nordbornholm med udsigt over havet.  Vores vært Loucas laver dejlig plantebaseret mad til os.

Prisen dækker Indkvartering, leje af linned og håndklæder, alle måltider, 7 timers PHYSIOGA Bowspring undervisning og guidede vandreture.  

 

OBS! Prisen dækker ikke rejsen til og fra Bornholm/Ypnahøj.

Det er nemt og hurtigt at komme til Bornholm. Man kan enten flyve med DAT, køre med kombardoexpressen eller sejle med Bornholmslinjen fra Ystad.

 

Tiderne er afstemt med Bornholmslinjens afgang fra Ystad d. 17/11 kl. 12.30 og fra Rønne d. 19/11 kl.14.30. Billetter koster ned til kr. 99 for en bil inkl. op til 5 prs, hvis man bestiller i god tid. Jeg hjælper gerne med at arrangere samkørsel.

Book din plads via tilmeldingslinket til højre.

HVOR

Ypnahøj

Randkløvevej 3

3751 Østermarie

HVORNÅR

17.-19. NOVEMBER 2023

HVAD KOSTER DET

Pris: kr. 3.150,- inkl. Indkvartering i 2-3 prs værelse, leje af linned og håndklæde, alle måltider, kaffe & kage, 7 timers PHYSIOGA Bowspring undervisning og guidede vandreture med mulighed for havbad.

Prisen dækker ikke rejsen til og fra Ypnahøj.

Book din tid i dag

Vores dygtige behandlere står klar til at tage imod dig