Videre til hovedindholdet

Fodworkshop

Tag hånd om dine fødder!

Workshop om fødder og fod-gener.

Søndag d. 21. januar 2024 kl 15.00-18.00

Alt for mange mennesker oplever smerter og problemer med deres fødder, og man kunne nemt få den opfattelse at problemer som nedsunken forfod, hælsporer og knyster er uundgåelige eller arvelige. Sandheden er, at de ubehagelige gener er naturlige reaktioner på den måde, vi bruger og ikke bruger vores fødder. Ved at forstå hvordan og hvorfor problemerne opstår, kan vi altså tage hånd om dem og ændre det, der er gået galt.

I løbet af eftermiddagen vil fysioterapeut Medde Lykke Vognsen forklare, hvordan fodens struktur er opbygget og arbejder sammen med resten af kroppen. Hun vil forklare, hvordan de mest udbredte fod-gener opstår, og hvordan man forebygger eller behandler dem. Workshoppen veksler mellem teori i et enkelt og tilgængeligt sprog og praktiske øvelser og selvbehandlingsteknikker.

Denne workshop er for alle der har udfordringer med deres fødder eller vil forebygge nogensinde at få det. Den kræver ikke forhåndskendskab til anatomi eller fysiologi, men fagfolk som læger og fysioterapeuter er naturligvis velkomne.

Kom i tøj, der tillader bevægelse.

HVOR

The REHAB

Staldgade 22

København V

HVORNÅR

21. Januar 2025 kl. 15-18

HVAD KOSTER DET

Arrangementet koster kr. 284,-

Book din tid i dag

Vores dygtige behandlere står klar til at tage imod dig