Videre til hovedindholdet

FORÅRSRETREAT PÅ BORNHOLM

Når lyset vender tilbage, synes verden at vågne igen. Det er et godt tidspunkt at søge inspiration og give plads til noget nyt.

Alle væsner har en iboende rytme, der fornemmer ændringerne i døgnets og årets gang. Derfor vil det føles lettere og mere naturligt at invitere nye idéer, vaner og intentioner ind i sit liv, når det bliver forår end fx som et nytårsforsæt i januar. Der er ganske enkelt større sandsynlighed for at du lykkes.

Samtidig er der en naturlig træthed efter vinterens mørke, som ligger tungt i kroppen. Alt det nye skal derfor plejes med omsorg og tålmodighed, så du ikke knækker nakken på det fine, der spirer frem.

Fra fredag til søndag middag får du mulighed for nænsomt at folde dig ud, mens du fordyber dig i Bowspring yoga, guidede meditationer og vandrer i det unikke bornholmske landskab og måske får dig et dyb i Østersøen. Der bliver selvfølgelig også tid til at spise dejlig nærende mad i godt selskab og ro til at samle kræfter eller udtænke nye planer for året.

YPNAHØJ
INDKVARTERING & FORPLEJNING

Ypnahøj ligger på Nordbornholm mellem Gudhjem og Svaneke med udsigt over Østersøen.

Her er hyggelige værelser med god plads til hhv. 2-3 prs. Der er mulighed for enkeltværelser mod en merpris efter aftale. Har du en foretrukken værelseskammerat, så sig til ved tilmelding, og jeg skal gøre mit bedste for at lægge kabalen.

Vores værtinde Ditte Brændgaard laver dejlig plantebaseret mad til os og sørger for at vi kan tage vores frokost med ud i landskabet, når vi er på tur. Hvis du har allergier og særlige behov, må du meget gerne give besked ved tilmelding, så vi kan tage højde for det bedst muligt.

Vi er på retreat – ikke på kurophold, og du er naturligvis velkommen til at medbringe en flaske vin eller andet, der vil forsøde din weekend. Vi sørger for kage til kaffen og snacks til vandreturene.

 

PROGRAM

FREDAG*

14.30-15.30 Ankomst og indkvartering – der er en færgeafgang Ystad-Rønne med ankomst 13.50, men der er naturligvis mulighed for at rejse endnu tidligere og have formiddagen til at gå på opdagelse, besøge din yndlingskeramiker el. Hvis du har brug for at ankomme til Ypnahøj før 14.30 kan det aftales med Loucas.

Der er Kaffe/Te og kage i stuen, og du kan slå dig ned i sofaen eller gå en tur i haven, mens alle finder deres værelser.

 

16.00 – 18.00: Velkommen i yogasalen

Bowspring – beginner’s mind

 

18.30 – 20.00: Middag

20.00 – Godnat: Hygge i stuen eller egen tid

 

LØRDAG*

08.00-9.30: Bowspring

9.30-10.30: Morgenmad & mulighed for at lave en madpakke

11.00-14.00 Vandretur inkl. medbragt frokost og evt. havbad.

15.00 Kaffe/Te og kage

16.30-18.30 Bowspring

19.00 Middag og aftenhygge

 

SØNDAG *

08.00-9.30: Bowspring

9.30-10.30: Morgenmad & mulighed for at lave en madpakke til at tage med på færgen.

11.00-13.30 Vandretur og gå-snacks

13.30 Afsked og ”Tak for denne gang”

14.00 Ankomst færgehavnen (afgang 14.30)

 

PRIS OG PRAKTIK

 

Pris: kr. 3100,- inkl. Indkvartering i 2-3 prs værelse, leje af linned og håndklæde, alle måltider, kaffe & kage, 7 timers Bowspring undervisning og guidede vandreture med mulighed for havbad.

Prisen dækker ikke rejsen til og fra Ypnahøj.

Tilmelding her:

 


Det er nemt, hurtigt og billigt at komme til Bornholm. Man kan enten flyve med DAT, eller sejle med Bornholmslinjen.

Tiderne er afstemt med Bornholmslinjens afgang fra Ystad d. 24/3 kl 12.30 og fra Rønne d. 26/3 kl 14.30. Billetter koster 99 kr. for en bil inkl. op til 5 prs. Og jeg hjælper gerne med at arrangere samkørsel.

 

Fra Rønne kan man enten køre i bil til Ypnahøj, eller tage bussen med BAT.
Bornholmerbussen kører fra København til Ystad, hvorefter man går ombord på færgen.
Kombardobussen kører fra København til Ystad, og ombord på færgen.

 

GEAR OG GREJ

Ypnahøj retreat har yogamåtter til udlån, men du er naturligvis velkommen til at tage din egen med hjemmefra.

Der er fine muligheder for at justere varmen i salen, men det kan være rart med sokker og en trøje el. til afspænding og assimilation.

 

Husk gode vandresko, der kan tåle terræn og lidt mudder og overtøj til årstiden. Medbring meget gerne en lille rygsæk til vandflaske, frokost håndklæde og badetøj. Vi forsøger at reducere klimabelastningen fra alufolie, plastic mm, så har du en madkasse, må du meget gerne tage den med eller giv besked, hvis du vil låne en.

 

Ypnahøj sørger for håndklæder til brusebad, så hvis du vil med en tur i Østersøen skal du have et håndklæde med.

HVOR

Ypnahøj

Randkløvevej 3

3751 Østermarie

HVORNÅR

17.-19. MARTS 2023

HVAD KOSTER DET

Pris: kr. 3.100,- inkl. Indkvartering i 2-3 prs værelse, leje af linned og håndklæde, alle måltider, kaffe & kage, 7 timers Bowspring undervisning og guidede vandreture med mulighed for havbad.

Prisen dækker ikke rejsen til og fra Ypnahøj.

Book din tid i dag

Vores dygtige behandlere står klar til at tage imod dig