Videre til hovedindholdet

Træk stikket og tag med The Rehab & De Brede Planker på en uges surf / yoga ferie i skønne Marokko

Surf'n'Rehab

Vi er vilde med Marokko, vi har nu været der 4 år i streg med en masse dejlige mennesker og vi gentager succesen igen i år. Vi skal surfe, dyrke yoga og nyde den hyggelige lille kystby Imi Quaddar der ligger tæt på Agadir. Alle kan være med, både de øvede, men også nybegynderne på både surfbrættet og til yoga.

Imi Quaddar, er en lille fiskerby ved kysten med hvide sandstrande og med en fantastisk udsigt til atlas bjergene. Det er muligt at surfe lige uden for campen, som har nogle fantastiske beach-breaks og når man kommer tilbage til campen, er der mulighed for yoga og en svømmetur i poolen. Der er en del caféer og restauranter i landsbyen, men det føles stadig meget lokalt, da byen ikke er overrendt af turister, men har mere den hyggelige surfervibe over sig.

Vi spiser sammen på campen, hvor der er lækkert hjemmelavet mad hver dag med lokale råvarer.

For at blive klar til turen, sørger The Rehab for et 8 ugers træningsprogram, helt eksklusivt for deltagerne og så får vi også chancen for at lære hinanden at kende inden turen.

Generelt:

Marokko er kendt for at have nogle af verdens bedste bølger og helt perfekte point-breaks og Marokko skuffer nærmest aldrig. Udover surf, er der hver morgen en yoga lektion for alle.

Rejsen til Marokko:

Flybilletter er ikke inkluderet i prisen. Du kan enten flyve til Agadir eller til Marrakesh, som hver har 40 min og 3½ times transfer tid til hotellet. Hvis man flyver til Agadir, så er transfer inkluderet i prisen. Flyver man til Marrakesh kan man tage en bus til Agadir busstation og blive hentet der. Det koster ca. 70 kr. og tager 3,5 timer. Info omkring bussen fra Marrakesh til Agadir kan fås her.

Flyselskaber og søgeportaler som flyver fra Danmark til Marokko:

HVOR

Imi Quaddar, Marokko

HVORNÅR

2. nov - 9. nov 2024

PRIS

Turen koster kr. 5.850,-. Bemærk, at prisen ikke inkluderer flyrejse & transfer til/fra lufthavn.

Book din tid i dag

Vores dygtige behandlere står klar til at tage imod dig