Videre til hovedindholdet

Wim Hof Metod Fundamentals Workshop

Vil du være din egen alkymist og aktivere sindets kraft, så det virker sammen med din krop, så du kan udnytte hele dit potientiale?

De seneste år er Wim Hof blevet verdenskendt. Han har indehaver af 26 verdensrekorder og hans metode er bygger op om 3 søjler, der kombinerer åndedræt, kuldetræning og mindset.

Metoden er tilgængelig for alle og kan hjælpe dig med at få et liv med mere glæde, sundhed og styrke.

Som den eneste danske Wim Hof Method Instruktør har Gitte Lindgaard undervist sammen med Wim Hof og har derigennem et unikt indblik i metoden.

Der findes en medfødt kraft, som vi alle besidder, men for de fleste af os er den blevet lukket ned i os. Det er evnen til at være lykkelig og tilfreds.

Metoden virker både på dit fysiske helbred, på din mentale sundhed og så hjælper den dig med at optimere dit præstation gennem dagen.

Gennem Wim Hof Metoden får du muligheden for at opdage din egen krops fysiologiske kraft. Mere og mere videnskab bakker op omkring metodens positive effekt på både dit immunssystem, men også din evne til at håndtere stress og modstå inflammation i kroppen.

Kom med til 4 times event med WHM fundamentale teori og praksis med blid bevægelse og aktivering af kroppen, snacks, sjov og hygge.

Vi vil udforske vores mindset, træne åndedrættet og så selvfølgelig prøve kræfter med et is bad. Alt er selvfølgelig helt frivilligt.

Pengene refunderes ikke, men du er velkommen til at sælge din plads videre, hvis du skulle blive forhindret. 

HVOR

The Rehab

Staldgade 22, 1 (Kødbyen)

1699 København V

HVORNÅR

22. oktober 2022
kl. 14 - 18.

PRIS

EUR €100