Videre til hovedindholdet

Fysioterapeut, Hold træner

Agnes Gregersen

Mit navn er Agnes, og jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Absalon i Roskilde. Jeg har det seneste års tid beskæftiget mig med genoptræning af mennesker i alle aldre, men primært ældre som kæmper for at komme tilbage til deres vanlige funktion efter sygdom, fald eller andre problematikker. Derudover har jeg en baggrund som gymnastikinstruktør gennem flere år og har undervist et hav af børn i forskellige aldre. Man kan derfor roligt sige, at jeg elsker at have med mennesker og gøre, uanset alder.

I mine behandlingsforløb er en grundig undersøgelse af dine fysiske symptomer altid i fokus. Jeg opfordrer dig til at dele alle detaljer om din skade eller smerte, så jeg kan danne mig et helhedsbillede af situationen. Jeg prioriterer også at inddrage de psykiske aspekter, da jeg tror på, at krop og sind er uløseligt forbundne.
 
Selvom jeg vil være til stede gennem hele forløbet, ser jeg dig som den primære deltager i din egen behandling. Jeg vil aktivt inddrage dig i forløbet, hvilket forhåbentlig kan bidrage til en bedre forståelse af din krop og udstyre dig med redskaber til at arbejde mod bedring. Du er den sande ekspert på din egen krop, og det er min målsætning at styrke dig i denne rolle under hele forløbet.

Bevægelse har altid været en integreret del af mit liv. Gennem 15 år som tidligere spring- og rytmegymnast har jeg udviklet en grundlæggende forståelse for kroppens bevægelighed helt fra barndommen. Min erfaring fra gymnastikken afspejles nu i min tilgang til behandling og træning. Gennem personlige oplevelser med sportsskader i denne disciplin, føler jeg en stærk motivation til at engagere mig i skadesforebyggende træning på tværs af forskellige sportsgrene. Jeg tror på, at man altid kan styrke sin præstation og mindske risikoen for skader i den sport man brænder for, ved at fokusere på forebyggelse.

TILBYDER

Kondi-, Kerne- og Styrkehold

Fysioterapi

Fysioterapeutisk træning

Personlig træning

Massage

 

KONTAKT

Tlf. 29 61 69 96

E-mail: agnes.gregersen@outlook.dk