Videre til hovedindholdet

Akupunktør

Milene Minssieux

Traditional Chinese Medicine (TCM) er et gammelt kinesisk medicinsk system, der er blevet anvendt i over 2000 år. I kinesisk medicin betragtes kroppen både som et fysiologisk og energimæssigt system. I TCM kaldes energien for QI, og den cirkulerer gennem et netværk af energibaner kaldet meridianer. Hvert organ har sin egen meridian bane, som man påvirker med akupunkturen. Dermed genopretter man nogle ubalancer, som der er årsag til de symptomer patienten lider af. Eksempelvis kan en ubalance i meridian banen knyttet til leveren og/eller galdeblæren være årsag til migræne.

Når Chi flyder frit og kroppen er i balance, er vi sunde. Den moderne vestlige livsstil kan føre til fysiske og psykiske problemer. Det kan TCM være med til at afhjælpe ved at bringe kroppen tilbage i balance. 

Her er nogle af de af de problemer, som TCM kan hjælpe med.


-Kronisk smerte

-Stress

-Migræne

-Fordøjelsesproblemer

-Menstruationssmerter

-Allergier

-Søvnproblemer

-Fertilitetsproblemer

 

Lidt om mig: 

Jeg hedder Milene, og jeg er certificeret akupunktør fra Nordisk Akupunktør Uddannelse.  Uddannelsen er akkrediteret på niveau 6, som er det højeste niveau i Danmark og svarer til en bachelor. Jeg er medlem af PA (praktiserende akupunktører), som er Danmarks største brancheforening for akupunktører. Som RAB godkendt behandler, får du mulighed for at få tilskud fra Danmark og andre forsikringsselskaber.

I min behandling lægger jeg vægt på en patient centreret behandling, hvor patienten føler sig tryg. Ved samarbejde finder jeg den behandling der passer bedst.

Med en baggrund som yoga lærer, har jeg en personlig forståelse af kroppen og dens fysiologi. 

 

Behandlingen:

Du kan forvente at jeg stiller en diagnose ift kinesisk medicin. Jeg stiller nogle spørgsmål og samler svarene ifølge et kinesisk medicinsk perspektiv. Svarene giver mig et godt billede på hvilken ubalance der er i kroppen og hvordan jeg bedst kan behandle tilstanden. Nålene sidder i kroppen i 25-30 minutter. Hvis det er relevant, kan andre redskaber såsom cupping, moxa eller elektroakupunktur være brugte. 

 

Efter at nålene er blevet taget ud, får man vejledning i, hvordan man selv kan være med til at støtte kroppen i at genfinde balancen igen. Det kan f.eks. være gennem kost, livstilsråd og opfølgende behandlinger m.m.  

 

De redskaber der bliver brugt er:

  • Nåle
  • Akupressur
  • Cupping
  • Moxa
  • Auriculo Akupunktur
  • Nada
  • Elektroakupunktur

 

TILBYDER

KONTAKT