Videre til hovedindholdet

Yoga lærer

Sisse Siegumfeldt

Sisse Siegumfeldt har undervist i yoga på fuld tid siden 2004, og hendes passion er blevet hendes levevej. Hendes tilgang til at undervise yoga er at se folk i øjnene og formidle yoga, så enhver kan forstå det – alle skal have en varm og god oplevelse og en glad krop med hjem. Hun har de seneste mange år haft yogastudiet Blå Himmel Yoga på Østerbro, men solgte det i 2021 og lejer sig nu ind forskellige steder. Hun underviser i Hatha, Vinyasa, Funktionel Yoga, Blid Yoga, Aerial Yoga, Ansigtsyoga og Børneyoga.

Som deltager på hendes hold eller under personlig træning vil du opleve, at der lægges stor vægt på dine individuelle mål og behov. Sissel tror på, at vi rykker os både fysisk og mentalt, når vi træner. Bevægelse skal være medrivende og opløftende. Målet er, at vi forlader træningen med en følelse af både udmattelse og energi, og ser frem til næste gang vi kan udforske grænserne for vores kroppe og sind.

Aerial Yoga - Intro til styrke, stræk og leg

Måske har du hørt om Aerial Yoga, Slynge Yoga eller Flying Yoga - måske ikke. Her har du chancen for at se, opleve og udforske det fantastiske alternativ til yoga på en måtte, som vi ellers kender det. 

Hvem kan være med?
Alle. Slyngen justeres så den både passer til din højde og dit mod. Slyngerne hænger som udgangspunkt lidt lavere end i din hoftehøjde. Om du er garvet yoga-gænger eller nysgerrig førstegangsbesøgende er du hjertelig velkommen - og garanteret en udfordring som tilpasses dit niveau. 
Hvad er Aerial Yoga?
Yoga slyngerne fungerer som en stærk og støttende hængekøje. Vi bruger slyngerne til at støtte vores balance i de klassiske yogastillinger, til at klatre og lege i - og til afslutningsvis at tage en liggende, svævende og vægtløs afspænding i. 
I løbet af en træning vil de fleste opleve slyngen som værende både til hjælp, til frustration, til latter, til udmattelse, til afspænding - og som værende absolut vanedannende.
Hvad kan træningen?
Slyngen er både et træningsredskab, men bruges også terapeutisk, f.eks. i forbindelse med genoptræning, hvor fuld vægtbæring ikke er mulig. Slyngens evne til at støtte lednært og samtidig være fleksibel, kan hjælpe os dybere ind i stræk, der under normale omstændigheder kan være begrænset. Ligeledes skaber slyngens evne til både at yde et fikspunkt og et mobilt punkt, mulighed for at vi kan udforske mobilitet i en kontekst hvor vi selv kan justere vægtbæringen - men meget mere om det når du selv prøver det af!

TILBYDER

Yogalærer, Børneyogalærer, Aerialyogalærer, Ansigtsyogalærer og Mindfulnessinstruktør