Videre til hovedindholdet

Leg og bevægelse for børn (5-8 år)

Leg og bevægelse er en fuld times leg for børn, hvor vi udforsker færdigheder som at rulle, svinge, kaste, kravle, klatre, hoppe og løbe. Vi øver os i balanceøvelser som at gå på line, lave kolbøtter, stå på hovedet og andre sjove aktiviteter. Timens fokus er på at fremme glæden ved bevægelse og introducere grundlæggende motoriske færdigheder i barnets udvikling. 

Konceptet er således, at vi starter med en fællesaktivitet – gerne til musik. Derefter er der tid til at gå rundt på de opstillede stationer. Hver station har et specifik fokus inden for basismotorik og/eller gymnastik såsom kaste/gribe, rulle/trille/kolbøtte, dreje, hoppe og mange flere. Nogle af stationerne vil være de samme for at skabe genkendelighed for børnene og gradvis opmuntre dem til at prøve nye udfordringer. Alle timerne vil foregå med en legende tilgang, så bevægelse bliver sjovt for børnene. 

Mit navn er Agnes, og jeg er fysioterapeut. Jeg har mange års erfaring som gymnastikinstruktør for børn i alle aldre. Jeg vil være tilstede og facilitere til den bedste læringsoplevelse for børnene. Vi runder timen af med en leg eller anden fælles aktivitet. 

Det er små hold på max 12 børn, så der er mere plads til den enkeltes behov. 

 

UNDERVISER

Agnes Gregersen

TID

Holdene løber fra d. 24/02-2024 til d. 04/05-2024.

5-6 år kl. 13:00-14:00

7-8 år kl. 14:15-15:15

10 træninger

PRIS

Kr. 899,-

TILMELDING

SPØRGSMÅL

Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til E-mail: agnes.gregersen@outlook.dk

Book din tid i dag

Vores dygtige behandlere står klar til at tage imod dig