Videre til hovedindholdet

Stærk Senior

Bevæg din krop og hold dig aktiv på Stærk Senior. Dette hold er skabt specielt til dig der er gået på pension og ønsker en ugentligt udfordring gennem styrke-, balance- og udholdenhedstræning. 

Mit navn er Agnes, og jeg er fysioterapeut. Jeg har en baggrund som gymnastikinstruktør, og har det seneste år beskæftiget mig med genoptræning af ældre. Stærk Senior er et hold der vil have elementer af funktionel helkropstræning med rødder i gymnastikken. Dette gør øvelserne relevante for de udfordringer, som din krop møder i dagligdagen. I løbet af en times tid skal øve os i at holde balancen, styrke vores udholdenhed og koordinering samt bruge hele kroppen til at lave styrketræningsøvelser. Træningen vil bidrage til at give dig energi og styrke til at kunne klare hverdagens gøremål – og det bedste er, at du kan deltage uanset, hvilken fysisk form du har. 

Jeg vil være tilstede og facilitere til at styrke dig i at vedligeholde og/eller forbedre det funktionsniveau du har. Det er så vigtigt at holde kroppen i bevægelse uanset alder. 

Hvis man er medlem af Danske Seniorer, kan man få 10% i rabat på forløbet Stærk Senior. Brug koden DKSeniorer, når du booker forløbet. 

UNDERVISER

Agnes Gregersen

TID

Holdet løber fra d. 04/04-2024

Torsdage kl. 11.00 - 12.00

10 mødegange

 

 

 

PRIS

Kr. 899,-

SPØRGSMÅL

Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til E-mail: agnes.gregersen@outlook.dk

TILMELDING

Book din tid i dag

Vores dygtige behandlere står klar til at tage imod dig