Videre til hovedindholdet

Teknisk boksning forløb

Vi starter et focus forløb, hvor du for mulighed for at udvikle dine boksefærdigheder.

Tanken er som udgangspunkt at køre én gang om ugen i 10 uger (det kan forekomme, at enkelte datoer bliver rykket, men det aftale vi indbyrdes).

Vi kører en ultrakort opvarmning (15 min.) efterfulgt af bokseteknikker med slagtræning, boksepuder, sæktræning, herunder light/ medium sparring, hvor du lærer indgående kamptræning.

Målet er at klæd dig på med teknikker som kan sætte dig op til en regulær boksekamp. Vi tager det i dit tempo og du bestemmer selv hvor hård sparringen skal være. Der lægges vægt på cardio og basis slag.

Dette forløb vil være anderledes og langt mere fokuseret på teknik og slagtræning.

Vi skal have mindsetet med, dvs. vi balancerer mellem psyken og kroppen. Målet er at rykke din grænse og gøre dig til en potentiel fighter.

Efter 10 uger vil du være i stand til at gennemføre 6 runders (6 x 3 min.) - vi arbejder med forsvar og finter.

Hvis dette lyder interessant, kan du tilmeldte dig her.

Vi starter 9. august 2023 og Hey det er dit program, hvor du får indflydelse på egne ønsker. Jeg (Richard) vil guide dig gennem forløbet, men det  er dit forløb - Og som bonusinfo for dem som ønsker det, kan jeg prøve at arrangere en sparringskamp med en ekstern sparringsmakker og evt. en kamp ved et mindre event i en anden bokseklub, dette er helt valgfrit, hvis man gerne vil rykke yderligere på sine grænser - Glæder mig til at høre fra Jer og i mellemtiden giver vi den gas til motionsboksningen fredage og søndage. Kom glad :-)

UNDERVISER

TID

9. august 2023 - 11. oktober 2023

PRIS

Kr. 3.500,- 

Book din tid i dag

Vores dygtige behandlere står klar til at tage imod dig