Videre til hovedindholdet

Efterfødselshold

Kom I gang med at bevæge dig igen efter din graviditet og fødsel med The Rehab efterfødselstræning. Holdet er både for mor og barn.

Træningen er for dig, der ønsker at sætte fokus på din egen trivsel og sundhed, uden at gå på kompromis med nærværet og tiden med dit barn. 

Undervisningen foregår på små hold à 6 mødre og der tages individuelle hensyn til fx gener efter kejsersnit, bækkensmerter eller rectus diastase. Ikke én graviditet eller fødsel er ens og netop derfor kalder jeg det individuel træning på hold - vi træner sammen og med hinanden men jeg har hele tiden for øje, at der kan være forskellige problematikker og/eller udfordringer. 

Træningen tager udgangspunkt i funktionel styrketræning med blandt andet elementer af balance, stabilitet og konditionstræning. Vi skal arbejde hele kroppen igennem men fokus er særligt  på at styrke din bækkenbund, mave og ryg (kerne), som har har været udfordret under graviditet og fødsel. Der arbejdes med øvelser, som styrker, nærer og udspænder dine muskler, fascier og led så du får mere energi og overskud i hverdagen. 

Uanset hvilket træningsniveau du er på, er du velkommen. 

Der er afsat god tid, også til spørgsmål, bleskift, amning og nærvær med de andre mødre.

OBS! Holdet kører ved minimum 3 tilmeldinger. 

HVORNÅR

Efterfødselshold:

14:00-15:30

4/4/24-13/6/24 (10 mødegange)

UNDERVISER

PRIS

Kr. 899,-

SPØRGSMÅL

Har du nogle spørgsmål eller andet - så skriv til mig på 

sofie@therehab.dk

Book din tid i dag

Vores dygtige behandlere står klar til at tage imod dig