Videre til hovedindholdet

Individuelt livsstilsforløb med Martin og Stine

Indeholder:

- 2 konsultationer af 1,5 time med Martin – Startkonsultation og efterfølgende konsultation

- 3 sessioner af 1 time med Stine – VaneCoaching

- 1 gang ugentlig holdtræning med andre der har tilmeldt sig det individuelle forløb

Der vil være mulighed for tilkøb af individuel træning + flere sessioner med Vanecoaching.

Book dit forløb her: https://ezme.io/c/xFF/k27f

Forløbet henvender sig til personer der ønsker at ændre livsstil, men har brug for støtte og vejledning igennem forløbet. Måske har du nogle skavanker, eller helbredsproblemer du gerne vil gøre noget ved.

Startkonsultation med Martin – Samtale, kropstjek, vejledning og udformning af plan:

Konsultationen begynder med en samtale, hvor du fortæller din historie, så vi efterfølgende kan lægge en plan for hvad du ønsker at opnå. Planen vil give dig nogle rammer og vejledning, men kan også indeholde mere konkrete råd baseret på dig, dit liv og din historie, så du kan lykkes med dit mål.

Stine vil efterfølgende inddrage den plan i sine konsultationer med VaneCoaching.

Konsultationen tager udgangspunkt i livsstilsfaktorer som bl.a. kost, rygning, alkohol, motion og bevægelse, søvn og stress. Dette danner et solidt fundamentet for at få det bedre og er det første at få godt styr på;

 • Hvad skal du bruge tid og kræfter på, og hvad er mindre vigtigt til at starte med?
 • Hvordan gør du det?
 • Hvor bør du sætte ind først?
 • Hvordan får vi lavet en justerbar plan, som bliver en succes og hjælper dig med at opnå det, du ønsker?

Der vil ved konsultation bliver foretaget målinger som fx blodtryk, vejning, eller bevægelighedstest - disse test vil blive foretaget igen i slutningen af forløbet på de 10 uger.

Når fundamentet er solidt, kan der dykkes yderligere ned i din situation med tilbud af diverse laboratorie test, hvis det skønnes relevant, herunder

 • Forskellige tests af fordøjelsessystemet
 • Tests af stofskiftet
 • Hormonelle tests
 • DNA test (epigenetik)

Det er altid en vurdering fra person til person, hvilke laboratorietest der kunne være relevante. Testene forklares, tilbydes og bestilles ved første konsultation, hvis du ønsker det. Testene kan udføres hjemme, typisk som spyt, urin, afføring eller finger-stik-blodtest, som sendes med posten.

Svarene på testene skal gennemgås ved den efterfølgende konsultation, så de informationer og viden fra testene kan inddrages i den konkrete plan fra den første konsultation.

Testene er ikke en facitliste, men giver en mere specifik viden om, hvordan din krop fungerer og reagerer.

OBS! Selve testene skal betales separat fra selve konsultationen, og er således ikke med i prisen for konsultationen.

Startkonsultationen kræver forberedelse, som vil blive sendt til dig, når du tilmelder dig forløbet. Der kan ligeledes være forberedelse mellem efterfølgende konsultationer efter aftale.

 • Opfølgning igen hos Martin efter aftale inden for de 10 uger

Sessioner med Stine - VaneCoaching:

VaneCoaching er for dig der er træt af (slanke)kure, restriktive kostplaner, yoyo-vægt og/eller overspisninger. Når vi kigger på din adfærd og dine vaner, finder vi frem til nogle holdbare løsninger - som ikke kun virker her og nu, men som også virker på langt sigt. Det tager udgangspunkt i dig og din situation. Du er en aktiv medspiller i processen - det vil sige, at du har indflydelse på, hvordan din plan skal se ud - og ved at du har det, øger du chancen for at opnå, lige præcis det du gerne vil.

Vi har allesammen overbevisninger - og dine overbevisninger, er din sandhed. Ved at være nysgerrig på disse overbevisninger, kan vi finde ud af hvor de kommer fra og om de reelt er sande eller er en fortælling.

VaneCoaching skiller sig ud ved, at vi ikke fortæller dig hvad du skal gøre. Gode råd kommer et godt sted fra, men er sjældent løsningen. Jeg stiller dig de rigtige spørgsmål, så du selv kan finde frem til hvad der betydningsfuldt for dig og hvorfor.

Der er altså ikke nogen quick-fixes, restriktive kostplaner eller uoverskuelige træningsplaner her - du får derimod en løsning der er holdbar.

Frivillig holdtræning hver fredag kl. 8-9

 • Lukket hold for 3-8 deltagere der har tilmeldt sig det individuelle forløb
 • Forskellige former for træning og bevægelse med Stine
 • Mulighed for at støtte hinanden undervejs i forløbet

Lyder ovenstående som noget for dig, så glæder vi os til at møde dig.

TID

10 uger

Uge 41 - 50 (begge inkl)

PRIS

Kr. 8.000,-

SPØRGSMÅL

Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til enten Stine (42 74 06 01) eller Martin (23 11 24 22).

Book din tid i dag

Vores dygtige behandlere står klar til at tage imod dig