Videre til hovedindholdet

Osteopat, Fysioterapeut

Martin Mensah Larsen

Når først vi har fundet dine reelle problemer, kan din behandling blive bedre og mere holdbar

Det allervigtigste for mig er, at vi kan løse din udfordring i et godt samarbejde, og jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe dig til et bedre velvære. Du kender din krop, og vi løser det i fælleskab.

Mit udgangspunkt er en samlet sundhedsvurdering med et osteopatisk mindset. Derfor vil du nok opleve, at undersøgelsen og behandlingen er anderledes end, hvad du har prøvet før. Det betyder, at du kan hjælpes, hvor du tidligere er forsøgt behandlet uden succes.

Jeg blev færdiguddannet fysioterapeut i 2013 og blev senere færdiguddannet osteopat i 2018. Jeg har behandlet et bredt spektrum af mennesker, lige fra ældre til den unge topidræt udøver. Det er vigtigt for mig, at en behandlingsplan giver mening for dig, da der ofte skal ændringer til for at opnå det bedste resultat.

Jeg har tidligere været en meget aktiv idrætsudøver, hvor min interesse for kroppen blev grundlagt. Mit arbejde er meget spændende, og jeg kan rigtig godt lide at løse "puslespillet" på den bedst mulige måde - der er ofte mange forskellige veje til succes, og jeg prøver efter bedste evne, i fællesskab med dig at finde den rette vej for dig. 

Afbud

Afbud skal ske senest 24 timer før behandlingen.
Afbud på selve dagen kræver telefonisk opkald på tlf. 42 74 06 01.
Ved udeblivelse opkræves fuld betaling.

KONTAKT

Tlf. 42 74 06 01

E-mail: martin@therehab.dk

 

Priser

Første konsultation - 45 min. 850,- kr.
Normal behandling - 45 min. 850,- kr.
Personlig træning/genoptræning - 60 min.: 850,- kr.

Udvidet systemisk konsultation - 90 min. 1600,- kr.