Videre til hovedindholdet

Fysioterapeut, Akupunktør

Henrik Emmer

Siden 2022 har jeg været ansat som fysioterapeut for Den Kongelige Ballet på fuldtid. Forinden var jeg i 13 år fysioterapeut i Forsvaret for Livgarden og Frømandskorpset, og var desuden udsendt til Afghanistan fire gange. Derudover er jeg periodevis tilknyttet flere af de københavnske teatre som behandler bl.a. på Det Ny Teater, Østre Gasværk, Teater Republique, Aveny-T, Nørrebro Teater, Teater Sort/Hvid samt Tivolis ballet på Pantomimeteater.

Som uddannet i både fysioterapi, osteopati, kinesisk akupunktur og Mulligan har jeg en bred vifte af færdigheder, som jeg anvender for, at din funktionsdygtighed kan normaliseres på kortest tid. Sammen tilrettelægger vi dit forløb, hvor jeg fungerer som din rådgiver og behandler. Målet er, at jeg overflødiggøres.

Mit hovedfokus er, at omfavne det hele menneske for at normalisere kroppens funktion. Mine erfaringer kommer fra arbejde med både balletdansere og soldater, som skal bruge deres krop og være klar igen dagen efter. Du og din krop vil dog aldrig blive presset til noget, du ikke kan eller ønsker. Jeg er ekspert i kroppe, men du er eksperten i din egen krop.

 

Smerter er den hyppigste årsag til, at mennesker søger hjælp hos en behandler, og er det symptom, som giver anledning til mest lidelse hos mennesker. Når noget gør ondt, bliver vi som regel bange for, at vi fejler noget forfærdeligt. Smerte gør ondt, men det er noget, vi kan forsøge at gøre noget ved. Ofte skal tingene tales ned i trygge rammer, så din uro og dine bekymringer bliver mindre. Sammen med dig vil jeg gøre mit yderste til at hjælpe dig med at finde vejen ud af den situation, som du sidder fast i.

Afbud

Der faktureres 800,- kr. ved afbud indenfor 24 timer før behandlingen.

KONTAKT

Tlf. 28 35 71 11

E-mail: henrik@therehab.dk

Kontakt Henrik direkte for booking.

Priser

Alle behandlinger á 55 min.: 800,- kr.