Videre til hovedindholdet

Fysioterapi

Fysioterapi er behandling, træning og genoptræning for mennesker i alle aldre. Fysioterapi er relevant uanset om du har fået en akut skade, har døjet længe med smerter og begrænsninger, eller du vil forebygge skaderne i at opstå.

Om du er top-atlet, motionist eller har brug for starthjælp, står The Rehabs dygtige og engagerede fysioterapeuter klar med viden og indsigt, så du får den støtte og de udfordringer, du har brug for. Kroniske smerter, overbelastningsskader eller nedsat funktion påvirker livskvaliteten på alle planer, og derfor gør vi en dyd af, at fysioterapien tager udgangspunkt i dit liv, dine udfordringer og dine mål.

Igennem grundige undersøgelser og tests finder fysioterapeuten årsagen til dine symptomer og lægger en behandlingsplan, der er skræddersyet til dine mål og behov. Det kan fx være at slippe for smerter eller nedsat bevægelighed, men vi hjælper dig også gerne frem mod sportspræstationer, livsstilsændringer, vægttab ol.

Behandlingsforløb hos fysioterapeut

Indledende samtale og grundig undersøgelse for at afdække årsagssammenhænge. Skaden og kroppens funktionsevne analyseres og vurderes ift. symptombilledet og dine erfaringer.

Du får hjælp til at forstå årsagen til din skade/dine gener og sammen lægger vi en plan for behandlingen og de ændringer, du selv kan gøre. Vi tror på, at det er afgørende for din motivation, at du forstår, hvorfor problemet er opstået, og hvordan du kan tage små skridt i hverdagen, for at komme tilbage på sporet.

Behandlingen kan bestå af manuel behandling, ledmobilisering, udspænding og afspænding af muskler og bindevæv, øvelsesvejledning, tilrettelæggelse af træningsprogram, rådgivning vedr. livsstilfaktorer, skadesforebyggelse mv.

Behandlingsforløbet vil blive justeret og nuanceret løbende, så vi hele tiden er sikre på en fælles forståelse og den optimale behandlingsstrategi for din skade eller udfordringer og dine mål.

The Rehab tilbyder desuden holdtræning, der undervises eller superviseres af fysioterapeuter. Du kan derfor trygt deltage på hold, fordi din træner og din behandler er i løbende dialog ligesom du kan holde træningen ved lige, når dit behandlingsforløb er afsluttet.

 

  • En grundig undersøgelse og analyse af skaden og kroppens funktionsevne samt de udfordringer, der måtte være.
  • Du får information om din skade og i samarbejde med dig udarbejdes en behandlingsplan. Planen skal sikre, at vi afhjælper skaden hurtigst muligt samt forebygge at den kommer igen.
  • Behandlingen iværksættes med smertelindrende manuel behandling og genoptræning.
  • Rådgivning omkring gode øvelser og sundhedstiltag, der forbygger at skaden kommer igen.

 

Specialer: Bækkensmerter, knæsmerter, nakkesmerter, rygsmerter, skuldersmerter, hovedpine, migræne, rectus diastase, efterfødselsskade, svangsenebetændelse/hælspore, nedsunken forfod, løbeskader, idrætsskader, følger efter hjernerystelse og piskesmæld.

 

Book din tid i dag

Vores dygtige behandlere står klar til at tage imod dig