Videre til hovedindholdet

Fysioterapeut

Anton Skovgaard

Anton er fysioterapeut med en stærk passion for bevægelse som en vigtig byggesten for en sund og smertefri krop. Han har mange års erfaring med bl.a. parkour, akrobatik og klatring som han trækker på i sin undervisning på CLUB REHAB holdene.

Anton sætter en ære i at forstå dit ståsted og dine udfordringer, for på den måde at kunne hjælpe og guide dig mod hensigtsmæssige livstilsændringer, og gøre disse sjove, håndterbare og meningsfyldte for dig.

Han er videreuddannet inden for en ny og spændende behandlingsform Kaldet P-DTR (Proprioceptive – Deep Tendon Reflex), der kort sagt går ud på at nulstille uhensigtsmæssige refleksmønstre kroppen kan have opsamlet gennem fysiske eller emotionelle traumer (Læs mere: https://pdtr-global.com/about-pdtr/what-is-p-dtr/ ).

Anton har gode erfaringer med at behandle bl.a. smerter (akutte og særligt kroniske), instabilitet og muskler, der har svært ved at aktivere, mave/fordøjelses problematikker. Han mestrer desuden det klassiske fysioterapeutiske håndværk massage, som kan bidrage både som en del af et behandlings- eller trænings forløb og som afspænding for fysisk eller psykisk stress.

 

TILBYDER

Fysioterapi

Personlig træning

Massage

Club Rehab instruktør: Kondi, Styrke og Kerne

 

KONTAKT

Tlf. 23 84 04 05

E-mail: anton@therehab.dk

Priser

Fysioterapi - første behandling: kr. 800,-

Fysioterapi - 60 min.: kr. 650,-