Videre til hovedindholdet

Fysioterapeut, yogalærer

Medde Vognsen

Bevidste hverdagsbevægelser er en belønning for din krop. Meget af dit velvære afhænger af, at du forstår, hvordan din krop hænger sammen, og hvilken betydning dine bevægelser har for din sundhed. Det kan være, nogle af dine muskler arbejder for hårdt og bliver overbelastet eller inflammeret. Andre muskler bliver ikke brugt og skal vækkes for at kunne arbejde velkoordinerede og være stærke. Det er min opgave at guide dig til en forståelse af de sammenhænge og vise dig, hvordan du gør det i praksis.

Mit udgangspunkt er en biomekanisk helhedsforståelse, og jeg har øje for, hvordan dine bevægemønstre kan være en del af årsagen til akutte og kroniske skader, smerter eller nedsat funktion. Målet er, at du kan bevæge dig friere og sundere i din hverdag.

Som fysioterapeut, certificeret bowspring- og yogalærer samt motorikvejleder kobler jeg manuel behandling sammen med træning. For at kunne genskabe og fastholde din krops naturlige styrke og smidighed, tager jeg mig god tid sammen med dig. Jeg har øje for dels at kunne lindre her og nu, og dels for at finde den bagvedliggende årsag til symptomerne, så jeg kan give dig den rette langsigtede behandling.

Jeg har dyb erfaring med gravide og barslende i behandlingen af forskellige bækkensmerter samt træning både under og efter graviditeten.

Bevægelse har altid været en stor del af mit liv. Som teateruddannet har jeg opført performance teater for bl.a. Cantabile 2. Jeg er desuden efteruddannet i baby- og småbørnsmotorik og forfatter til bogen Leg & Balance samt en række artikler i fagmagasiner.

Afbud

Afbud skal ske senest 24 timer før behandlingen.
Ved udeblivelse opkræves fuld betaling.

KONTAKT

Tlf. 26 20 86 10

E-mail: medde@therehab.dk

PRISER

Fysioterapi – 60 min.: 800,- kr.
Motorik-tjek (børn 0-6 år) – 60 min.: 1.200,- kr.
Personlig træning/Yoga/Bowspring solo – 60 min.: 800,- kr.