Videre til hovedindholdet

Fysioterapeut

Sofie Bolmgren

Mit navn er Sofie Bolmgren, og jeg er uddannet fysioterapeut på Professionshøjskolen Absalon i Roskilde. Jeg har arbejdet med alle former for problemer og skavanker på privatklinik, og så har jeg undervist rigtig meget. Både som gymnastikinstruktør i mere end 10 år og som lærervikar på en folkeskole i to år. Derudover har jeg arbejdet som deltidsunderviser på ZBC, hvor jeg underviste på SOSU-uddannelse. Så man kan roligt sige, at jeg elsker at undervise, børn, voksne, ældre – jeg elsker bare at have med mennesker at gøre.

Jeg brænder rigtig meget for børn og motorisk udvikling og så brænder jeg meget for at sprede glæde ved bevægelse. Vi ser dagligt, hvad denne tidsalder bringer med sig af dårlige vaner. Vi ser for meget på vores telefon og ipad, vi glemmer at prioritere kontakten mellem hinanden, og vi glemmer vigtigheden af bevægelse. Jeg vil gerne være én af dem, som kæmper imod den udvikling. Gennem mit arbejde prøver jeg at skabe rammer og rum til glæde ved bevægelse. Det er dejligt at have en krop! Det er så vigtigt, at vi lærer vores børn det fra de er små og genopdager det som voksen.

Derudover er jeg meget musisk anlagt. Jeg spiller klaver, guitar, ukulele, rammadrum, og så synger jeg alt det jeg kan. Musik er gang på gang blevet påvist at være en effektiv indgangsvinkel til al slags læring. Jeg prøver derfor altid at have et musisk element med i min undervisning.

Derudover startede jeg i 2021 på grundforløbet på psykoterapeutuddannelsen på Vedfelt Instituttet. Jeg har gang på gang oplevet, at de psykiske aspekter af behandling af mennesker fylder meget. Mere end vi selv ved. Det kan f.eks. være man har haft ondt i ryggen lige siden skilsmissen for 4 år siden, og så er det vigtigt at have den del med i behandlingen. Ar på sjælen sætter sig i kroppen og omvendt. Jeg glæder mig til at dygtiggøre mig endnu mere på det emne.

KONTAKT

E-mail: sofie@therehab.dk

Telefon: 26 19 90 21

Priser

Fysioterapi – første behandling: kr. 800,-

Fysioterapi - 60 min.: kr. 800,-

                     45 min.. kr. 650,-